Aktiviteter

Drop-in / Öppen verksamhet / Öppet hus

Varje tisdag kl. 11.00-15.00 och varje torsdag kl. 16.30-19.00, utom röda dagar, har vi Drop-in öppen verksamhet. Du som medlem, eller som är intresserat av att bli medlem, är välkommen att komma och njuta av fika, sällskap, brädspel eller av att bara vara.


Föreläsningar

Varje sista torsdag i månaden har vi en föreläsning kring ett särskilt ämne där någon professionell, egen erfaren eller på annat sätt kunnig person inom ämnet kommer och berättar.


Grupper och (studie)cirklar

I samarbete med ABF Syvästra Skåne erbjuder vi olika grupper och (studie)cirklar, såsom kreativa-, stöd- och arbetsgrupper. Har du särskilda önskemål hör gärna av dig. Och glöm inte att det finns utbildningar till att själv bli cirkelledare.

Studiecirklar och grupper kräver anmälan om inget annat anges. Se mer under Grupper


Utbildningar

I samverkan med olika aktörer kan vi erbjuda utbildningar till våra medlemmar. Bland annat utbildningsdagar eller tillfälle från RSMH riksförbundet, ABF och Handikapp organisationer.


Utflykter

Vi satsar på att varje termin ha en eller flera utflykter för våra medlemmar.


Terminavslutning

I slutet av varje termin har vi ett lite större arrangemang, som Julfest och Sommarfest.


Senast uppdaterad 10 juni 2019

Obs! den här sidan har inte uppdaterads på ett tag.

Aktuell information hittar du på "Hem" sidan

Aktiviteter


Vi försöker att erbjuda aktiviteter som kan vara intressant, hjälpfull och stöttande till våra medlemmar. Vi vill också erbjuda det våra medlemmar efterfrågar, så tvekar inte att lämna förslag och önskemål till oss via epost, rsmhtrelleborg@gmail.com, eller genom att prata med någon från styrelsen.


Våra aktiviteter är gratis eller till förmånspris för våra

medlemmar. När ett arrangemang har en avgift

meddelas detta vid utskick av informationen och

innan arrangemangen.