Praktisk Info 2018

Psykisk Hälsa Trelleborg 2018 - Praktisk Information


Om Psykisk Hälsa Trelleborg

Genom evenemanget Psykisk Hälsa Trelleborg vill vi öppna upp för att prata om psykisk ohälsa. Utöver att uppmärksamma psykisk hälsa, bryta fördomar och tabu är ett av målen tillgänglighet av information över vad som finns tillgänglig i form av stöd och verksamheter. Ett av syfte är att under evenemanget skapa en plats där alla är välkomna oavsett vem de är och hur de mår. Vi vill även uppmärksamma kultur och dess positiva effekter för hälsan och inkludering i samhället.


Aktiviteter

Alla aktiviteter under Psykisk Hälsa Trelleborg är kostnadsfria och ingen anmälan krävs.


För bilder och berättelser av dagliga aktiviteter kolla Facebook: RSMH Trelleborg - evenemang Psykisk Hälsa Trelleborg 2018.


Öppettider

Psykisk Hälsa Trelleborg 2018 pågår från måndag 8 oktober till och med söndag 21 oktober.

Måndag - fredag öppet: kl. 11.30-19.00

Lördag och söndag öppet: kl. 11.00-14.00*

*Undantag söndag 21 oktober då det är öppet till kl. 15.00.


Mat

Det bjuds på kaffe, te och småkakor. Annan förtäring finns inte att köpa på plats, men besökare är mycket välkomna att ta med egen mat.

Torsdag 11 oktober och torsdag 18 oktober bjuder Bageri Jollen på bageriets kakor, från kl. 13.30. Söndag 21 oktober bjuder Bageri Jollen på kladkaka och sockerkaka från kl. 11.30. Så länge kakorna räcker.


Tjänstehund

Tisdag 9 oktober mellan kl. 14.30-16.30 kommer det att finnas tjänstehundar (pappilon) på plats. Vid fint väder utomhus, vid dåligt väder inomhus.

Obs! Hundar är inte tillåten i lokalen, undantag tjänstehundar.


Handikapp

Byggnaden är handikappanpassad och handikapptoalett finns.


Hitta hit

Psykisk Hälsa Trelleborg finns på Trelleborgen (Vikingaborgen/museet),

Västra Vallgatan 6, 231 64 Trelleborg. Det är Trelleborgens (Vikingaborgen/museet) huvudbyggnad och huvudingång.


Med bil Gratis parkering finns vid Trelleborgens huvudingång. På gatorna omkring finns också gratis parkering. Adressen är Västra Vallgatan 6, mitt emot Honda bilförsäljare, första gatan till höger efter Kattens vårdcentral om man kommer från stadscentrum.


Gående Från Trelleborg Central Station tar det omkring 15 minuter att promenera till Trelleborgen, passa på att gå genom det fina gröna Vikingaområdet av Trelleborgen från Bryggaregatan till huvudbyggnaden.

 

Buss Närmsta busshållplatser: Bryggaregatan (linje 1) och Östersjögatan (linje 1) mot Albackshallen, från både hållplatser tar det omkring 3 minuter promenad till Trelleborgen.

Busshållplats Vannhögsgatan (linje 146, 181 och 182) är omkring 10 minuter promenad från Trelleborgen.


Senast uppdaterad 2 oktober 2018